top of page

"Komplementär Hormonterapi är en unik terapiform som tar utgångspunkt i hela klientens sjukdomsbild vid behandling. Det är en evidensbaserad behandlingsform som går på kors och tvärs mellan konventionell medicin och alternativ läkekonst"

HORMONER

Om du misstänker att dina hormoner spökar. 

​När du har PMS, är i klimaktriet eller känner dig allmänt ur balans.

MAGE/TARM

Mycket startar i tarmen. Har du en välfungerande matsmältning och tarmfunktion? Om inte så låt oss starta där!

VÄLBEFINNANDE

​När du saknar energi, lust och glädje. 

​När du önskar motivation och råd till vitalitet och välmående.

VÄGLEDNING

Vart ska du starta?

Varför upplever du det du gör?

Kanske har jag svaret på dina frågor!

SÅ HÄR GÅR EN 60 MINUTERS KONSULTATION HOS MIG TILL:

Konsultationen föregår online över Skype eller telefon. Under vårt samtal ställer jag många frågor  där jag skapar mig ett bild över nuvarande och tidigare symtom, sjukdomar, kostvanor, medicinering etc. Typiska områden vi kommer igenom är stress, sömn, kostvanor, mentalt mående, hormonella symtom, mage/tarm funktion etc. Du behöver inte anteckna allt men många tycker det är en fördel att ha penna och papper med då det kommer mycket information.

Efter vårt samtal får du en sammanfattning /åtgärdsprogram skickat till din mail. Detta program består oftast av vitaminer, mineraler, fettsyror, mjölksyrebakterier, örtblandningar och kostråd, råd om motion, stressreduktion och sömn etc. Du ska räkna med en viss utgift till köp av de rekommenderade preparaten.

 

Jag rekommenderar en uppföljning efter 8-10 veckor så att vi tillsammans kan värdera verkan och eventuella ändringar.

Det är väldigt varierande hur många konsultationer som behövs, vissa behöver endast en konsultation medan andra fall kräver upp till ett år.

FUNKTIONELLA ANALYSER

Genom mig kan du beställa tester för din hormonella balans, avföringsanalyser osv, allt efter vad du önskar och det finns behov för.

VÄLKOMMEN ATT BOKA TID HOS MIG!

KONTAKT

Tack! Ditt meddelande är mottaget.

bottom of page