top of page
  • Skribentens bildSanne

Är du mellan 23-45?

Ligger i soffan med en katt som spinner. Ger en boost av oxytocin så här för att avsluta dagen på bästa sätt. Denna vecka förbereder jag undervisning då jag har fått äran att komma och undervisa när Forenede Danske Kostvejleder har sitt ajourføringskursus. Det blir en genomgång av några cases och hur man spårar hormonella obalanser och hur man ska tänka mht kost, tillskott och andra tilltag.

Spännande!


VÄLKOMMEN

Jag har också fått chansen att hyra in mig på Mamita den 9e november. Jag håller min tredje gruppcoaching i komplementär hormonterapi. Dessa tillfällen är mer än bara undervisning. Här finns möjlighet till att lyssna och ta del av andras erfarenheter. Jag går alltid igenom olika hormonella obalanser och hur man åtgärdar dessa. Går också in på temat LUST och motivation. Jag formar workshoppen efter er som är med så att du får mest möjligt ut av den. Jag ser gärna dig med PMS, oregelbunden eller riklig menstruation eller dig som upplever ångest. Eller kanske önskar du att bli gravid? Jag tänker mig att du är mellan 23-45 men alla åldrar är såklart välkomna. Du är välkommen ensam eller med din dotter. (Ja dotter och mamma har ofta samma hormonella utmaningar).


Såhär skrev Svea om workshoppen sist..

Begränsat antal platser är 20 för att vi ska få en trygg och liten grupp.


Du läser mer och bokar på länken här under:

https://www.sannelundblad.com/gruppcoaching-1193 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page