top of page
  • Skribentens bildSanne

Är du den jag söker?


Jag håller på att testa en produkt som verkligen har gett mig en förvånansvärt bra effekt. Jag har ju testat lite av allt möjligt under mina år med biohacking men har aldrig stött på något liknande med samma positiva effekt. Efter första dagen märkte jag vad produkten gjorde i min kropp men ville vänta längre för att vara helt säker på att jag kunde rekommendera den. NU är jag inte i tvivel!!!

Efter snart två veckor känner jag mig helt lätt i kroppen, huden är mjuk och även om jag tänkte att jag hade precis så stabilt avföringsmönster man kunde ha så märker jag ändå skillnaden på att tömma och tömma (om man nu inte ska gå in på mer detaljer:))

Produkten har ett stort fiberinnehåll (vilket är extremt viktigt för en välfungerande tarm) och innehåller örter.

Produkten säljs som mat och är ett komplement till en allsidig och hälsosam kost.

Nu vill jag att du som har behov ska få möjlighet att testa produkten med kostvägledning av mig.

Jag söker dig som:

Har problem med övervikt

Känner dig svullen i kroppen

Har ostabilt avföringsmönster, lös eller hård avföring.

Har problem med oren hud

Känner dig trött och/eller glåmig

Eller bara dig som är intresserad av ökat välbefinnande, biohacking och utrensning.

Fibermaten plus ett 30 min inledande näringsterapeutiskt samtal kostar i allt 1250 kr.

Vid intresse vill jag att du mailar mig på sanne@sannelundblad.com

MAX antal testpersoner är 20!

96 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page