top of page
  • Skribentens bildSanne

5 tips till alla moderna häxor

För några dagar sedan skickade jag ut en liten undersökning för att se vilka ni är som följer mig och läser min blogg.

Jag ser att det är många av er som är ute på er egen resa till ökad förståelse för kroppen och varför man mår som man mår. Det är smickrande att få vara en inspirationskälla för er såklart. Jag vill därför ge er mina fem bästa tips till att öka medvetenhet kring sig själv och sin hälsa. Det handlar mer och mer om att frigöra den feminina intuitionen som ligger i oss (kvinnor som män) som så länge varit undertryckt. Blockeringar = sjukdom. Frigörelse= hälsa.


1. Fortsätt med att söka information utifrån men bygg upp en tillit till att information också finns i dig själv.


2. Förstå att det systemet en dag lärt oss mht kost inte stämmer. Majoritet av oss har ätit skit hela livet och nu måste vi sota för det, göra om och göra bättre.


3. Förstå att de flesta sjukdomstillstånd kommer ifrån stress. Starta ALLTID med att frigöra dig ifrån stress och invanda tankemönster.


4. Bryt loss ifrån relationer och livssituationer som kväver dig.


5. Lär dig om hur kroppen fungerar, hur ditt hormonsystem och nervsystem fungerar. Organen. Hur dessa ser ut och vad de behöver för att kunna göra sitt jobb.


Det sistnämnda vill jag såklart hjälpa dig med. Hela november och december kostar konsultation endast 1000 kr (normalpris 1250) med förutsättning att du bokar genom sanne@sannelundblad.com


Det låter kanske hårt och ibland kräver det också en insats när vi vill må bra, fullt ut.

Enligt era svar vill ni fortfarande läsa mycket om hormoner.

Det kommer jag såklart att fortsätta med.

I framtiden kommer jag dock att skriva mycket för Freydis.online

Det blir samma tema: Hormoner, hälsa, sexualitet, frigörelse

Bara mer av det jag brinner för och mycket mer sex:)


Snart kommer du att kunna signa upp på nyhetsbrev men innan dess ber jag dig att följa Freydis.online på instagram för att se vackra bilder som visar äkta sexualitet.


149 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page