top of page
  • Skribentens bildSanne

Bli fri ifrån inre konflikter. 

Jag har haft ett par dagar som jag inte haft så mycket inspiration till att uppdatera sociala medier. Det är såklart inte speciellt lönsamt att ha sådana perioder när en del av ens levebröd är ens firma. Men nu när jag känner min

helt så vet jag att dessa perioder övergår inom kort och det finns ingen anledning till panik eftersom det alltid jämnar ut sig i slutändan. Och så påminner jag ju alltid mig själv om att göra mig av med det som blockerar för mitt Flow. Så här sitter jag och tänker: "varför inte dela ett inlägg om just detta"?

Mitt problem är ju egentligen inte direkt inspiration då jag alltid har en miljon idéer i mitt huvud men snarare att ge rätt idé min energi. Jag älskar att jobba! Allt jag sätter mig in i ger jag allt jag har inom och tidigare har det varit med ett mål i sikte. Mitt problem tidigare har varit att jag tappar fokus och saknar tålamod men Idag njuter jag mer av processen att skapa än det som kommer ut av det. Jag vet att det så jag frör kan endast växa sig starkare så länge jag ger det näring. Enkelt! Det spelar faktiskt inte så stor roll vad det är.

Visst har jag haft lite smärre panik ibland när jag blev ensamstående med två barn och inspirationen tillfälligt saknas, (hur tusan gubbar ska man få det att gå runt i ett system som är skapt till att vi ska jobba 100% och gärna mer) men det går, eftersom jag gett mig fan på det.

Jag har dragit ner alla små kostnader, levnadsstandard och vad gav det?

Mer frihet, mer flexibilitet och mer av det jag önskar mig.

Jag VET att för att få igenom det jag önskar så måste jag disikera mina tankar och göra mig av med inre konflikter. Jag kan inte få igenom min önskan om att vara hälsosam samtidigt som jag inte orkar att ta hand om mig själv. Jag kan inte få igenom min önskan om frihet om jag samtidigt känner mig ofri. Fokus fokus fokus.

Alla tankar som konkurrerar om ditt fokus på det du önskar måste rannsakas och förändras.

Se dig själv i det du önskar och var det du önskar.

I skrivande stund känner jag mig fri, därför är jag fri. Någon annan kanske skulle känna sig fängslad i mitt liv men vad spelar det för roll när frihet är subjektivt.

En befriande och mycket energigivande tanke för mig. Min upplevelse av mig är helt oberoende av andras upplevelse av mig!

Så blev det ett filosofiskt inlägg men så har du fått en del av det som rör sig i mitt huvud just nu :)

Jag kommer snart att erbjuda paketbehandlingar med två stegs förlopp. Ett som är inriktat på varig förändring (ändra tankemönster med metoder ifrån hypnos) och det andra som är inriktat på praktiska åtaganden (hormonterapi, näringsterapi etc).

Vill du vara en av de första att prova detta?

Skriv till sanne@sannelundblad.com

Jag erbjuder också paket till tjejgäng. Samla 5-10 av dina vänner och få gruppkonsultation till ett starkt reducerat pris. Jag kommer hem till er och pratar om hälsa, hormoner och hur vi kan få mest ut av att vara i vår fantastiska kropp. Detta gäller endast i Stockholm.

Skriv till sanne@sannelundblad.com

155 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page