top of page
  • Skribentens bildSanne

Hypnos, erotik och hälsa

För första gången genom min tid som egen företagare så ser jag min väg framåt tydlig. Vägen är ljus, spännande och klar.

Jag känner mig så trygg med att fortsätta jobba med kvinnohälsa men jag inser också att jag ska väva in andra intressen för att leva min sanning fullt ut. Vi har alla olika identiteter och dessa ska vi omfamna.

Jag har räknat hur många kvinnor jag mött under det senaste året ansikte mot ansikte i konsultation. 500 stycken. 500 stycken olika kvinnor med olika utmaningar. Det är ganska många. Min roll har främst varit att vägleda inom näring och örtterapi men en del av mig kan inte fortsätta med enbart detta utan att även gå på ett djupare plan. Jag ska vara helt ärlig nu! Inget går att lösa med enbart kost och örter. Vi måste förstå vad det är vi egentligen önskar och hur vi tar oss dit. Därför har jag också valt att expandera mig lite med en kurs i hypnos. För dig som inte känner till hypnos men är nyfiken så handlar det inte på något sätt om att få folk paralyserade utan snarare att få den person man jobbar med att vara närvarande, avslappnad och ändra tankemönster som slutligen leder en fram till det mål man har. Jag önskar att implementera detta i mina konsultationer så snart jag kan.

Om du vill boka konsultation hos mig för vägledning inom hormonell hälsa så mailar du mig på sanne@sannelundblad.com

FREYDIS.ONLINE

En annan del av det jag just nu lägger min energi på är att jobba med kvinnans sexualitet på ett djupare plan. Jag har ju som du kanske redan vet varit inne på temat LUST i en längre period. Det har jag eftersom jag vet hur viktig lusten är i temat välmående.

Min LUST tar mig dit när jag vill samla all den information och inspiration jag kan som omhandlar kvinnans sexualitet och öppna upp det för andra. Jag önskar ett universum för kvinnor där erotik, njutning och hälsa går hand i hand.

Just nu är det flera skribenter och författare som skriver för Freydis.online som blir ett nytt onlinemagasin för kvinnor med fokus på just erotik, hälsa och livsstil. Freydis.online är inte endast skapat i utbildande syfte men också i syfte att inspirera med erotica dvs erotiskt formad konst. På ett väldigt kvinnligt, exklusivt och omfamnande sätt.

Om du känner en liten gnista som tänds i dig så ber jag dig att följa

på instagram. Och samtidigt anmäla dig till Freydis

Ha en strålande onsdagskväll!

223 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Bli fri ifrån inre konflikter. 

Jag har haft ett par dagar som jag inte haft så mycket inspiration till att uppdatera sociala medier. Det är såklart inte speciellt lönsamt att ha sådana perioder när en del av ens levebröd är ens fir

Comments


bottom of page