top of page
  • Skribentens bildSanne

Jag erkänner mina misstag 

Jag har gjort ett misstag. Men det var för att jag inte visste bättre. Jag har lagt ned otaliga pengar, tid och energi på att utbilda mig. Faktiskt har jag studerat i sex år plus flera små kurser för att uppdatera min kunskap. Och det är det bästa jag gjort för det har gett mig styrka och självförtroende att jobba med det jag gör idag. Jag är varken läkare, psykolog eller ingenjör men jag har extremt mycket teori och erfarenhet med mig. Det jag inte tänkt på är att de pengar jag lagt ned under åren ska i samlas igen genom mitt arbete. Jag har tänkt att: eftersom jag nu inte är Ingenjör, läkare eller psykolog så kan jag inte ta ta den lön jag egentligen förtjänar. Det misstaget erkänner jag nu att jag gjort. Jag har sålt mig själv för billigt intill nu. Priset jag tar för ett samtal hos mig är 1250. Det låter mycket men så ska du tänka på att jag betalar skatt på det och i slutändan är ett samtal för 1250 kr ALLT för billigt. Det betyder att jag kommer att ändra min strategi i år och öka priset markant men ta färre klienter. Det är också eftersom jag endast önskar att jobba med dem som är motiverade till förändring. Jag kommer att hålla gratis motiveringssamtal för att se om vi passar att arbeta tillsammans. Ett mentorförlopp hos mig kommer att kräva att du som söker är motiverad och klar till att nå din fulla potential. Det kommer att betyda att du är öppen att jobba holistiskt, dvs med din livsstil och dina tankemönster. Du SKA ha ett öppet sinne, annars passar vi inte ihop. Jag vill se positiva resultat av mitt arbete och därför är detta viktigt för mig. När vi är en perfekt match så kommer jag ge dig de mest effektivaste redskapen till hur du når din fulla potential, på alla områden. Detta gör jag genom näringsterapi, livsstilsvägledning OCH hypnos. Jag har också lagt ut en kurs till 950 kr där jag delar all den kunskap jag har över tre moduler. Det är också billigt och enda anledningen att jag kan hålla det så billigt är för att jag öppnar upp möjligheten för fler. Hade det varit en gratis workshop hade jag riskerat att du som anmäler dig inte är motiverad nog till att ta emot det jag har att säga. Kursen är till dig som jobbar med andra kvinnor på något sätt eller dig som vill ta ett steg längre till att må BRA! Precis som du och alla andra förtjänar. Du läser mer om kursen och bokar din plats på följande länk: https://www.sannelundblad.com/product-page/onlinekurs

Med kärlek Sanne

314 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page