top of page
  • Skribentens bildSanne

Kreativiteten är magisk

Inlägget innehåller annonslänkar för BokusInget är så ljuvligt som att öppna en nyinköp bok och dofta till första sidan.. :)


Titt som tätt så händer det att det dyker ner en klockren idé eller ett fantastiskt koncept just framför fötterna på mig. Det händer faktiskt så pass ofta att jag får tacka nej till vissa av idéerna och skicka dem vidare ut i universum. En del dagar går min hjärna på högvarv och jag måste aktivt trycka på stänga av knappen, dvs säga till mig själv att sluta tänka. Tack till min kära pojkvän som får lyssna på allt tjöt:)) Vissa idéer som jag får är alldeles för bra för att släppa och de måste jag få bringa till liv. Det är just skapandet av nya saker jag ÄLSKAR. Jag ÄLSKAR utmaningen i att starta nya koncept. Min svårighet har alltid varit att underhålla påbörjade projekt så detta (sannelundblad.com) är faktiskt det jag hållit i längst av alla. Snart firar jag fyra år:)


Jaja, tillbaka till ideér och kreativitet. Kreativiteten är som ett mysterium, den kommer när jag minst anar det och jag behöver inte anstränga mig.

Känner du igen dig?

Det som kommer till mig kan vara en låttext eller en slogan eller en idé till min verksamhet. Det första jag gör när det kommer en idé till mig är att besluta mig för om jag ska göra något med denna eller "sända" den vidare.


Precis Elizabeth skriver i Big Magic.
Jag njöt av att läsa Elizabeth Gilberts bok "Big Magic" eftersom hon förklarar detta med kreativt så fantastiskt bra. Jag läste boken på engelska men den finns självklart på svenska också. Till alla kreativa själar där ute som är sugen på lite mysläsning i vintermörkret. Ett perfekt JULKLAPPSTIPS till en du tycker borde läsa mer och se mindre på telefonen! :DDu hittar boken här!

117 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page