top of page
  • Skribentens bildSanne

Vad försöker din kropp att berätta för dig?


Det var så länge sedan jag uppdaterade bloggen här på hemsidan så jag vill göra det idag. Jag har använt de sista veckorna till att tänka mycket på vad jag har lust att förmedla och på vilket sätt.


Idag skrev jag ett mycket ovanligt inlägg för att vara mig. Jag berättade om sanningen om hur kvinnor är slavar för ett visst system fortfarande idag. Om du inte är registrerad i mitt nyhetsbrev kan du bli det här!


Jag har tänk tillbaka på min egen resa och ser vad det är som gjort att jag kommit där jag är idag. Hur jag själv har sökt svar på frågor och lagt många, många timmar på research och studier. Jag inser att jag faktiskt har studerat i hela mitt liv. Har allid läst böcker sedan jag lärde mig att läsa och mycket tidigt plöjde jag igenom böcker om pyskologi och självutveckling.

Jag har också alltid haft en kritisk sida som gjort att jag har vågat ifrågasätta system och auktoritära personer.

När jag var 17 sade jag nej tack till Antidepressiv medicin mot Panikångest eftersom jag visste att det fanns alternativa vägar att gå.

Jag visste inte vad jag skulle göra men det vet jag idag.

Jag har de redskap jag behöver för att hjälpa andra kvinnor att förstå vad kroppen försöker att berätta för dem.


För kroppen talar till oss genom symtom. Symtomen är alltså våra vägvisare och inte våra fiender.


Där jag lever ett liv jag är så nöjd med. Jag har all den friheten jag behöver och vaknar upp på morgonen med energi och glädje.

Jag har allt jag behöver och är tacksam för det.

Jag har kommit dit när det enda jag önskar är att dela denna information till andra som har lust att hjåalpa sig själv eller andra till att förstå sin kropp bättre för att skapa RO och välmående.


Låt mig introducera KvinnoGalleriet

Som medlem i Galleriet får du tillgång till vetenskaplig OCH andlig vinkling till teman som rör kvinnohälsa. Du får tillgång till meditationer. Coachingtekniker. Recept. Flertalet av onlinekurser gratis samt gruppcoaching ifrån mig personligen var månad.

Du får symtomspårare där du kan läsa om olika symtom med biokemiska orsaker samt spirituella orsaker.


Galleriet fylls på löpande och i starten av nästa år hoppas jag att min certifieringskurs till "Womens health coach" är redo så att du som är medlem av galleriet och önskar att kunna coacha andra kvinnor kan få denna till en förnuftig pris.

Allt för att du ska kunna hjälpa dig själv och andra.


Se bilder nedan för att se hur Galleriet ser ut!


För att bli medlem i Galleriet:

  1. Klicka på länken här under

  2. Tryck sedan på knappen "Bli medlem i Galleriet"

  3. Betala 349 kronor i förstagångsbetalning

  4. Du får länk till medlemssidan och tillgång till onlinekurser IDAG!


Ps: Som medlem i KvinnoGalleriet kan du alltid säga upp ditt medlemsskap efter 4 månader ( när första kursavgiften är betalad).

171 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hozzászólások


bottom of page