top of page
image00002.jpeg

TOTAL AVSLAPPNING

Hypno-meditationer & hormonreglerande coaching sessioner med Sanne

Jag älskar att guida dig ned i avslappning. Ett skönt tillstånd av närvaro som motverkar stress och kalibrerar ditt hormonsystem.

Steg 3:
Masterclass
Deep Empowerment: The Art of Body-Mind Harmony

Presented by Tamala Francis,
Founder & CEO at Francis & Co.

Introduce the webinar hosts by highlighting their career background or professional history. Just click “Edit Text” or double click the Text Box to add your own content.

“Testimonials provide a sense of what it's like to work with you or use your products.
Change the text and add your own."

Alexa Young, CA

KOMPLEMENTÄR HORMONTERAPEUT 
HYPNO-MEDITATIONS FACILITATOR
HOLISTISK DESIGNER &
SPIRITUELL AKTIVIST

Jag heter Sanne ..

image00001.jpeg

Och jag är satt till jorden för att skapa upplevelser som bidrar till hälsa och rörelse mot en mer hållbar värld.

Min övertygelse om att den förändring vi önskar att se i den yttre världen startar med oss själv har gjort att jag riktar mig mot dig som har behov för att komma i kontakt med din inre röst, förbättra din självkänsla och reglera dina kroppsliga system.

Jag är utbildad inom komplementär hormonterapi och blev av min tidigare arbetsgivare kallad "vår mini professor". Det förklarar min otroligt nördiga sida och kunskap om kroppens system och främst hormonella symtom samt avkodning av dessa.

Mitt primära verktyg är i dag min röst genom hypno-meditationer och min andliga och filosofiska tillgång till hälsa.

Men min resa startade på den kreativa vägen och jag har en magister i hållbar design. Jag är i mitt esse när jag skapar. Och jag skapar allt från meditationer till mat-upplevelser, till koncept.

Samlat har min verktygslåda gjort att jag under de sista 7 åren har guidat över 1000 kvinnor till  bättre förståelse för hur vårt hormonsystem fungerar och vad vår kropp har behov för från oss för att fungera optimalt.

 

I den mänskliga världen lägger de flesta av oss ifrån ansvaret på systemet och vi "ropar på hjälp" mot den vägg som vi tror vill oss väl men som i själva verket inte har oss som sitt primära intresse.

Jag har förstått att svaren inte kommer utifrån men de svaren vi söker finns inom oss. Och det är dessa vi ska komma i kontakt med för att åter blomstra som de perfekta varelser vi är skapta till.

Som spirituell aktivist är det min uppgift att få fler att finna tillbaka kopplingen till naturen och öppna upp för gudomlig kommunikatiuon och inre visdom.

På ett individuellt plan så ger denna koppling att vi tar bättre och mer sanna val vilket leder till bättre hälsa samt kärleksfulla relationer till sig själv och andra.

I ett större perspektiv är bristen på denna kopplingen till naturen och gudomlig kommunikation det som bidrar till det kaos vi ser i den yttre (och inre ) världen.

Idag driver jag även en av Sveriges populäraste meditations pod casts "Meditation och reflektion med Sanne".

Vi är vår själ men inte vår kropp.

Men betyder det att vi inte ska ta vara på vår kropp?

 

Nej- det är vårt ansvar att ta vara på vår kropp genom att lyssna till dess signaler, reglera vårt stressystem och låta kroppen läka till sin normala homeostasis.

Jag känner vår kropp

För mig är det viktigt att den som arbetar med andra människor känner till kroppens olika system, åtminstone på en basnivå. Din kropp talar till dig och genom att känna till dess signaler så kan du lättare avkoda vad ditt undermedvetna försöker att berätta för dig.

 

Under mina meditationer eller coachingsessioner så hör du mig ofta prata om ditt nervsystem, ditt hormonsystem och din mage- tarm. Men i min lära så startar alla kroppsliga blockeringar med våra tankar, känslor, epigenetiska faktorer eller traumatiska händelser genom livet. För att arbeta med dessa på ett djupare plan behövs en viss kunskap om kroppen och en strakt intuitiv och inkännande förmåga.

Du som vill arbeta med mig är beredd på att se på orsaken bakom dina symtom och är inte rädd för att utmanas på ditt perspektiv.

När du är redo att öppna upp för den verkliga orsaken till ditt mående och skapa bättre hälsa och ro på ett djupt plan så finns jag precis här.

Get in Touch
Skærmbillede 2023-05-31 kl. 14.30.49.png

STARTA DIN RESA MOT BODY-WISDOM NU!

  • Återupptäck din inre visdom och lär att tolka kroppens sätt att kommunicera för att rätta upp på obalanser

  • Öppna upp för gudomlig vägledning till perfekt hälsa, kärleksfulla relationer och en skönare vardag 

  • Ta tillbaka makten över din kropp, skapa hormonella hälsa och kalibrera ditt nervsystem på ett naturlig och giftfritt sätt

  • Upplev ditt naturliga energetiska och dynamiska flöde och släpp på begränsande överbevisningar för bättre självkänsla och färre kroppsliga blockeringar

  • Lär dig hur du använder dessa kraftfulla tekniker på dig själv och andra

In this webinar we will cover

Podcast cover.jpg

1. TOTAL AVSLAPPNING
MEDITATIONER & LÄTTHYPNOSER FÖR KONTAKT MED DIN INRE RÖST

Din start på resan är ett medlemsskap där du kan njuta av guidade meditationer som faciliterar kontakt till din inre röst lägger ett fundament för ro. 

Som medlem kan du även chatta med mig i vår gemensamma kanal.

Medlemsskapet är icke-bindande och du kommer vidare till Patreon (medlemssida) när du trycker på knappen nedan.

PRIS: 25 KR/MÅN

Podcast cover movement.jpg

2. INNER WISDOM MEMBERSHIP MEDITATIONER & LÄTTHYPNOSER + EN LIVE STREAMING I MÅNADEN

Återupptäck din inre visdom och lär dig att tolka kroppens signaler för att skapa hormonell balans och justera ditt nervsystem på ett naturligt sätt.

 

Föremålet är att vi ska finna trygghet och tillit i kroppens förmåga att kalibrera till sin naturliga och hälsosamma utgångspunkt.

 

Var månad möts vi genom en live streaming med ett tema som ger dig verktyg till att optimera din hälsa, dina relationer och din vardag.

Testa medlemsskapet gratis i 7 dagar. Därefter är medlemsskapet icke bindande och du kommer vidare till Patreon (Medlemssida) när du trycker på knappen. 

PRIS: 149 KR/MÅN

Get in Touch
Zen

BODY VISDOM FACILITATOR

Meditation, lätthypnos, affirmationer och guidade kroppsresor.

This is your Service Description. Use this space to explain this service in more detail.

Get in Touch

I want to join the webinar,
Sign me up!

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

Steg 3:
7 dagars gratis Masterclass
UNLOCK INNER WISDOM

bottom of page