top of page
  • Skribentens bildSanne

Hormoner "Back on Track"


Behöver dina hormoner komma "Back on Track" ?

Så är mitt fem veckors onlineprogram förmodligen en riktigt bra start. Du kommer att lära dig massor om vilka funktioner dina hormoner har i kroppen. Vilka faktorer som ofta ligger bakom hormonella obalanser och vad du kan göra för att återskapa balans.

Du får en ny modul var vecka med start den 15e Augusti, fullspäckade med inspiration, tips och råd till att själv skapa en kropp i balans.

Jag öppnar försäljningen NU! Som medlem av mitt nyhetsbrev får du hela programmet för 950 kronor (det blir du här på hemsidan och du får en länk skickad automatiskt). Om du inte är medlem samt efter den 1a augusti är priset 1150 sek

Önskar du att vara med på kursen utan att bli medlen trycker du HÄR!

Se hela programmet HÄR!

.


80 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page