top of page
  • Skribentens bildSanne

Att vara fri i sin kropp

Jag skrev om hur viktigt det är att vara sexuellt fri i förra inlägget. Läs det här!

I det här inlägget har jag valt att foka på hur viktigt det är att känna sig fri i sin kropp.


Vart ska jag starta?..

Jo, låt oss säga... Man kan aldrig nå sina hälsomål genom att hata den kropp man lever i nu. Känner man sig låst i sin kropp är det ett must att frigöra sig själv ifrån dessa känslor innan förändring kan äga rum. Det är den universella lagen också kallad tankens kraft. Alla som jobbar med coaching eller människor på olika sätt vet detta. Alla som har succe i sin business vet detta. Sjukvården kallar det placebo. Tro på den eller inte men det fungerar.


Känner du dig fastlåst i din kropp måste du återskapa en bild av dig som den du önskar och leva efter denna som din sanning. Att vara fastlåst i sin kropp =att vara fastlåst i sin livssituation. Den fysiska kroppen är en förutsättning för ditt fysiska liv på jorden.

För att känna dig fri i ditt sinne måste du känna dig fri i din kropp.En liten övning till dig som känner dig fastlåst:

1. Sätt dig bekvämt och blunda. Gå in i dig själv och fundera på hur det känns att befinna sig i din kropp just nu vad är du missnöjd över.

2. Växla den tanken till vad du önskar dig mer utav. Hur vill du att din kropp ska vara, fungera eller se ut för att du ska vara lycklig.

3. Fundera på om du har ett minne av dig själv där du kände dig fantastisk i din kropp. Viktigt att känna känslan du hade i kroppen, att återskapa denna till där du är just nu. Om du inte har ett minne får du lov till att skapa ett med hjälp av fantasin.

4. Vet att din tanke är separerad ifrån din kropp. Den känsla av välbehag och tacksamhet du nu känner är inte kopplad till din fysiska kropp. Du har makten att själv ta fram denna tanke av välbehag när du önskar.


Ja, ja vi är människor och alla vet hur det är att känna sig som ett r*vhål ibland.

Men när vi har gjort det i 10 minuter, en dag eller två veckor så kan vi alltid välja själv att ta tillbaka makten över våra tankar. Att tänka bra tankar om oss själva. Att vara tacksam för att vi har fått en kropp att leva i.

Det kräver dock repetition eller hypnos för att ändra tankemönster helt så det krävs en liten insats.


Är du redo att ta denna?

Jag söker just nu dig som är redo till att göra livsstilsförändringar för att må bättre. Det kan vara dig som misstänker hormonella rubbningar, har problem med mage/tarm funktion eller dig som är överviktig. Det kan också vara annat hälsorelaterat, det viktigaste är bara att du söker med en tro på att du genom att ändra på ditt tankemönster eller dina livsstilsvanor kan må bättre.


Fråga dig själv?

Tror du att dina livsstilsvanor och/eller dina tankar påverkar ditt mående just nu?

Svar JA: Boka en konsultation genom att skriva till sanne@sannelundblad.com

Svar NEJ: Du är välkommen att boka när du kan svara JA på ovanstående.

Du får följande:


1 konsultation á 60 min med genomgång av nuvarande och tidigare symtom

Åtgärdsprogram

Möjlighet att maila dina frågor till mig

Gratis tillgång till en av mina onlinelurser


Kostnad 1250 kr


182 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page