top of page
  • Skribentens bildSanne

Fri från ångest, sockersug och dålig sömn

Igår hade jag ett fantastiskt samtal med en av mina klienter. Vi hade bestämt redan innan att höras några veckor efter vårt samtal och första gången jag pratade med henne var den 4e september.

Då hade hon problem med ångest och panikattacker som kom regelbundet. De sista 10 (10 ÅREN!!) Hade hon haft problem med sömnen och svårt att komma till ro om kvällen.Sedan hade hon ett sötsug som var svårt att stå emot.


Igår lät hennes liv helt annorlunda. Hon sov som en bebis. Ångesten försvann efter några dagar och hon hade tagit bort allt socker ur kosten.

Från att inte ha kunnat jobba så var hon tillbaka på jobbet efter ca en vecka efter vårt samtal. Det var som att vända på handen som hon uttryckte det. Från den ena dag till den andra så gick hon ifrån att vara trött hela tiden till massor av energi och lust att arbeta igen.


-Om det är såhär lätt så förstår jag inte att alla med depression får de här råden sade hon. De skulle ha kunnat mått så mycket bättre.

Vill du veta vad som flyttade henne?


1. Hennes motivation. Hon hade bestämt sig redan innan vårt samtal att hon ville ha en förändring. Hon hade bestämt sig för att må bra igen.


2. Jag satte henne på stimulansdetox. Inga former för stimulanser alls. Hur jobbigt det än skulle bli de närmsta veckorna. Hon var beredd på att det kunde bli hårt.


3. Några olika tillskott b.la Vitex, GABA och en multivitamin.


Vad är en stimulansdetox kanske du undrar?

En detox helt utan stimulanser som kaffe, alkohol, nikotin, socker etc. Ett fantatsiskt sätt att känna hur det är att vara grounded igen. Det är när vi är grounded som vi kan ta de bästa besluten för oss själva. I morgon skriver jag ett eget inlägg om detta!


Just nu får alla som bokar tid hos mig 15 minuters uppföljningssamtal utan kostnad.

Du bokar tid genom att skriva tillFör dig som vill spara ytterligare lite pengar så kan jag rekommendera att du är med till min gruppcoaching i stockholm den 9e november. Den fungerar lite som en vanlig konsultation men i grupp med andra. En fantastisk chans att mötas andra i liknande situation. Kostar 950 kr (Normalpris för konsultation är 1250) Du bokar din plats här!

362 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page