top of page
  • Skribentens bildSanne

Lär känna din hormoncykel! Gratis preview

Hej därute!

Oj nu var det länge sedan jag skrev i bloggen och det beror på att jag tagit mig semester. Kan inte minnas när jag tog flera veckor ledigt sist utan att uppdatera blogg eller sociala medier. Det var skönt men lika skönt att vara tillbaka då jag ju älskar mitt jobb! :)


Det jag pillar med just nu är ett nytt projekt som lanseras till höst/vinter. Det är mer fokuserat på sexuell hälsa och livsstil och kommer i ett annat koncept, visuellt inte minst.

Jag fortsätter dock att ta emot er som önskar att arbeta med hormonell balans och kommer att fortsätta att uppdatera bloggen med fokus på hormoner.

Hormoner och sexuell hälsa hänger ju (som du säkert fundilerat ut) mycket väl ihop. Med obalans i könshormoner så påverkas sexlust och motivation, slemhinnor blir torra och vi får lättare problem med urinvägar och candida.

Det är framförallt när östrogen och progesteron är påverkade men också när våra stresshormoner är höga eller låga.

Detsamma gäller hos kvinnor med PMS. Därför snickrade jag också ihop en liten kurs om just detta för några månader sedan som ligger ute på min utbildningsportal till en billig peng.


Kursen är inte bara till dig med PMS med till alla som upplever symtom som kommer med hormonell obalans. Ångest, minskad fertilitet, låg libido, sömnproblem och you name it.


Nu kan du hoppa in och få preview på de två första avsnitten gratis.

Gillar du det du får kan du sedan köpa hela kursen till 199 kr.

Du får preview här!


Hoppas att du fortsätter att följa mina uppdateringar här och kom ihåg att jag alltid är tacksam för feedback!


Kramar Sanne


294 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page