top of page
  • Skribentens bildSanne

Detta hände när jag fick NOG!


I 2013 fick jag nog! Jag bestämde mig efter en ganska allvarlig halsinfektion, 10 år med regelbundna panikattacker och otaliga år med infektioner i underlivet: att ta ansvar för min egen hälsa!

Jag började att lägga om kosten, jag slutade att dricka mjölk, började att äta ekologisk mat och dricka gröna juicer med ingefära varje morgon.

Jag gick i terapi för att göra mig av med gamla överbevisningar som begränsade min frihet till att göra det jag önskade.

Det fungerade!

Jag har inte haft en panikattack på snart tre år. Mina underlivsinfektioner är ett minne blott och jag vågar föja mina drömmar eftersom jag vet att jag duger som den jag är. (Jag är dock fortfarande människa och vi människor har bra och dåliga dagar men jag vet nu vad som ska till för att hantera stressade situationer men också hur jag skapar de bästa förutsättningarna för välmående.:))

Jag beslutade mig för att ta reda på orsaken bakom mina symtom och det förde mig till hormonsystemet. Dina hormoner påverkar dina tankar, ditt humör och ditt hälsotillstånd och motsatt så påverkar dina tankar och din livsstil också ditt hormonsystem.

Jag vill nu dela mina redskap till hormonell balans, mer energi och livsglädje med dig som också har fått nog!

Därför har jag startat upp ett fem veckors program där du får lära dig mer om vad dina hormoner har för funktion i kroppen, vad en hormonvänlig livsstil innebär och hur du kan skapa hormonell balans. Programmet passar dig som upplever hormonella symtom som PMS, ångest, övervikt, sömnproblem, dålig hud, återkommande infektioner, svallningar, vredesutbrott, trötthet och infertilitet men det passar också dig med övriga hormonella symtom och dig som bara vill lära dig massor om hormonsystemet och en balanserad livsstil.

Fram till den 1:a oktober får du komma med till 1050 kr och därefter höjs priset till 1250 kr.

Start den 15e Oktober.

Läs mer om programmet här!


419 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

8 tips till Hormoner i balans

Känner du att ditt hormonsystem har spårat ur? Upplever du symtom som nedstämdhet, övervikt, svår PMS, vredesutbrott, sömnsvårigheter, torra slemhinnor, låg sexlust, infertilitet mfl mfl.. Här delar

bottom of page