top of page
  • Skribentens bildSanne

Mer passion i Julklapp Tack!


Under en meditationssession för ett tag sedan så fick jag svaret att använda mig av ordet passion mer framför lust. Ordet lust är ju väldigt kopplat till just sexlust men passion känns mer brett. Passionen är motivationen som kommer ifrån vårt inre. Motivation till att skapa, ta oss framåt och leva hälsosamt.

Det är ju inget onormalt att ha perioder där man inte har lust med så mycket däribland sex. Det är inget krav att konstant ha sexlust för att vara "frisk". Vi är ju dynamiska varelser.

Men jag har valt att använda mig mycket av ordet lust eftersom många av de kvinnor jag arbetar med saknar sin lust.

Passion är med till att skapa välmående och hållbara resultat. Precis som kreativitet är det också med till att hålla hjärnan skarp och frisk.

Därför är kreativitet och passion så viktigt.

Du kan såklart boosta din hjärna och förmågan att känna lust genom kost, sömn, tillskott och motion men glöm aldrig orsaken. Känner du dig opassionerad och utan lust så försök att skapa rum till kreativitet och passion. Skapa mening!

Starta med att söka i dig själv!

Vem är du?

Vad brinner du för?

Vad har tidigare gett dig glädje som inte längre gör det?

Vad innebär frihet för dig?

Frihet är ett bra ord då de flesta kan relatera med känslan av att vara fri.

När du är i ett kreativt flow så är känslan av att vara fri väldigt nära. Du kan vara fri ensam eller tillsammans med andra. Frihet är något som startar i dig själv men du bör tillåta dig att vara fri.

Detta och mycket mer kommer jag in på un

der min nästa onlinekurs "LUST" som startar den 25e februari.

Fram till den 24e december så får du kursen till reducerat pris som är 2900 kr. (kan avbetalas i två rater så du betalar 1450 nu) Du sparar alltså 1000 kr om du anmäler dig idag!

Läs mer och anmäl dig här!


28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page