top of page
  • Skribentens bildSanne

Vill du fira med mig idag?


Den 5e maj nådde jag 14 000 visningar på min lilla blogg. Det tycker jag är fantastiskt med tanke på hur lite jag faktiskt bloggar. Så därför vill jag gärna fira med alla er som läser min blogg med att ge er galna rabatter på alla mina produkter och tjänster.

Men först...

Jag var på en utbildning för några veckor sedan på Nordic Clinic i Sthlm. Temat var SIBO (smal intestine bacterial overgrowth) och som vanligt går man ifrån dessa kurser superinspirerad och mega trött av all info.

Även om man har sitt eget sätt att gripa an olika hälsoproblematiker så är det alltid spännande att få nya input. Något jag blev överraskad över var hur lite det egentligen pratades om kosten när det kom till behandling av SIBO och hur mycket fokus som låg på dagliga rutiner i kombination med behandling av örter eller antibiotika.

Samtidigt känns det som om det stämmer så mycket med vad det är jag alltid försöker att förmedla, att kosten inte är allt utan att vi har behov för att komma ut, vara i naturen och motionera, samtidigt som vi stressar mycket mindre.

När det är sagt så är självklart kosten viktig men jag tror att många hade kommit väldigt långt med att bara ta bort allt socker och vete ur kosten. Sedan kan man ju finjustera med att äta vissa saker som bromsar eller effektiviserar vissa processer i kroppen.

Inflammation, hormonproduktion, matsmältning, avgiftning etc

SIBO är ju extremt vanligt och några tecken på SIBO kan vara att man är förstoppad eller har diarré. Blir uppblåst av att äta fibrer. Restless legs, fibromyalgi. Dålig hud etc etc

Genom mig kan du checka om du har överväxt av bakterier i tunntarmen och få en skräddarsydd plan för att bli av med dessa.

Kanske är det nu du borde göra det?

Jag firar som sagt 14000 visningar i bloggen!!!

Du får just nu 25% rabbat på alla mina konsultationer genom att använda koden "blogg". Du bokar din konsultation här!

Du får dessutom 50% på alla mina e-böcker på hemsidan genom att använda koden "blogg". Du hittar alla produkter här!

Sist men inte minst så får du 50% avslag på min nya kurs om PMS

Rabatterna gäller endast till midnatt den 11e, alltså idag!!

Tack för att du läser <3


31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page