top of page
  • Skribentens bildSanne

Rensa tarmen till sommaren!


Jag skrev för någon vecka sedan att jag startat med en ny produkt som heter Ultimata Fiber.

Redan efter första veckan kände jag en verkligen oväntat positiv effekt. Så positiv att jag tycker att det är värt att sälja produkten vidare. Som näringsterapeut har jag testat riktigt många saker genom åren men detta har tagit priset fullkomligt hittils.

Jag har under de senaste veckorna rensat ut mängder med biofilm ur tarmen. I en frisk tarm så skapar bakterierna en tunn skyddande hinna längst hela tarmen för att skydda mot skadliga organismer och gifter. När det finns en överväxt av skadliga tarmbakterier eller parasiter så bildar dessa en tjockare, geleaktig hinna som gör det svårt för tarmen att absorbera näring och detta blir en "hållplats" för skadliga bakterier och gifter. Detta vill man INTE ha kvar i tarmen.

Min hud känns lenare och renare, jag känner mig lätt, pigg och väldigt glad.

Pulvret säljs som mat i europa då det har ett högt innehåll av fibrer. Många som tagit Ultimata Fiber märker klara förbättringar vad gäller mage/tarmfunktion samt energifunktion. Många går även ner mycket i vikt. Då vi alla är olika vill jag gärna sälja pulvret tillsammans med en kort genomgång av hur du ska tänka mht kost under tiden du tar Ultimata Fiber. Det är inte ovanligt att man kan se mycket i avföringen som man inte visste att man gick och bar på.

Fibermaten är ett komplement till en balanserad och hälsosam kost.

Jag har ett begränsat antal burkar hemma och jag har redan många beställningar. Som det ser ut nu har jag under 10 burkar tillgängliga. Vill du ha en av dem?

Pulvret plus 30 min konsultation kostar 1250 kr och du bokar genom att maila mig.

Om du endast är intresserad av fibrerna kan du beställa dem här!


Jag


179 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page