top of page
  • Skribentens bildSanne

En orgasm om dagen...

Orgasm är för mig lika overkligt som att barn kan växa i magen typ. Hur något kan vara så skönt så att det tillslut blir för skönt så att det tippar över.

Och sedan är det inte bara skönt heller utan under orgasm sker en kemisk kaskad av reaktioner som gör att:


1.Det verkar avlappanande genom att minska stresshormonet kortisol

2.Vi får lättare att bonda genom att kärlekshormonet Oxytocin frigörs. Under orgasm och ca 5 minuter efter produceras höga mängder av oxytocin som bidrar till känslan av tillhörighet. Därför är orgasmen ett ypperligt tillfälle att bonda med sin partner. (eller att bli kär i en engångsaffär, men det är ett annat inlägg).

3. Huden och slemhinnorna hålls fuktiga och spänstiga pågrund av frigörandet av östrogen under orgasm. Regelbunden orgasm har också visat sig att minska klimakterierelaterade symtom pga att det naturligt ökar mängden av könshormoner.


Det är alltså tre anledningar till att du gärna ska få en orgasm om dagen:)


Det om orgasm är bara en lillepytte del av det som jag tar upp i min onlinekurs LUST.


Jag söker nu 20 personer som gärna vill ta del av innehållet i hela kursen plus en 15 minuters konsultation för 50% av det normala priset. Normalpris är 1900 och helgen ut har du möjlighet att få den till 950. Det enda kravet jag har är att du vill ge mig feedback på kursens innehåll och eventuella förbättringar som kan göras.


Erbjudandet gäller endast tom söndag kl 23:30 och till de 20 första som bokar. När du bokat får du mail med information om konsultation och feedback.


Du läser mer om kursen och tar del av erbjudandet här!


510 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page