top of page
  • Skribentens bildSanne

Hur du lättast går ned i vikt.. 

Detta inlägg här alltså inget med hur vi bör se ut att göra, nej detta inlägg är till dig som menar att din övervikt är en hälsofara och det skulle lika gärna kunna vara skrivet till någon som tränar för mycket och äter för lite.


Så när är egentligen övervikt ett problem?

Det är det när vårt fysiska och psykiska mående påverkas. Om din övervikt beror på att du har nedsatt insulin känslighet på cellerna så är det ett reellt problem eftersom det i värsta fall kan leda till diabetes. Det kan till exempel hända om vi äter för mycket socker under långa perioder och vårt insulin är konstant högt. Till slut minskar cellernas mottaglighet för insulin och vi kan inte omsätta allt det socker vi får i oss. Detta inlägg här alltså inget med hur vi bör se ut att göra, nej detta inlägg är till dig som menar att din övervikt är en hälsofara och det skulle lika gärna kunna vara skrivet till någon som tränar för mycket och äter för lite. Så när är egentligen övervikt ett problem? Det är det när vårt fysiska och psykiska mående påverkas. Om din övervikt beror på att du har nedsatt insulin känslighet på cellerna så är det ett reellt problem eftersom det i värsta fall kan leda till diabetes. Det kan till exempel hända om vi äter för mycket socker under långa perioder och vårt insulin är konstant högt. Till slut minskar cellernas mottaglighet för insulin och vi kan inte omsätta allt det socker vi får i oss.

Övervikt kan också komma med andra Hormonella problem som östrogendominans eller hypotyreos. Inflammation är ofta en följeslagare också.

Det är alltså flera saker att tänka på. Men här är mågra av de viktigaste:

1. Tillräckligt mycket sömn

2. Att hålla blodsocker stabilt

3. Att få motion

4. Att minska inflammation och äta en balanserad och hälsosam kost

5. Att arbeta med sin självkänsla (vi kan aldrig må ett hälso ål genom att hata den kropp vi lever i)

6. I bland behövs näringstillskott att komplettera kosten med.

Jag söker just nu 5 personer som vill gå in i det nya året i en ny fasong. Jag söker dig som inte skjuter fram din hälsa till ett nyårslöfte som ändå bryts.

Jag söker dig som på allvar vill ta tag i din hälsa, få mer energi och glöd.

Detta får du:

"Allt startar i tarmen" är kanske ett uttryck du har hört tidigare. Därför kommer en stor del av vårt arbete handla om just detta. Du får därför 1 burk Ultimata Fibrer till att hålla magen i form under första månaden av vårt arbete (ordinarie pris 1080).

1 i lednings konsultation a 30-60 minuter

1 uppföljningskonsultation en månad efter vårt första möte.

1 viktminskningsprogram som du bör följa så strikt du kan under vår tid tillsammans.

Dag för dag kostplan och praktiska tilltag.

För dig som bor i Stockholm finns möjlighet att mötas där vi tar vår första konsultation, i frisk luft runt sjön.

Obs! Viss kostnad för näringstillskott kan tillkomma men inget måste.

Pris 1950. -


Är du en av de fem som ska med?När du betalat så skickar du ett Mail till mig så avtalar vi tid för konsultation.! Sanne@sannelundblad.com

252 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page