top of page
  • Skribentens bildSanne

Perfektionism är dömt till att misslyckas


Är du en av dem som testat många gånger att ändra om din livsstil på något sätt men det slutar alltid att du faller ner i träsket igen?

Det är väldigt vanligt att gå in i en extrem livsstilsförändring som man gärna vill utföra perfekt men faila efter veckor eller månader. Då perfekt inte existerar så kommer ett snesteg i planen ge skuldkänslor och känslor av misslyckande. Då du har en föreställning om att det ända som är bra nog är det perfekta så kommer du här att ge upp, på situationen och dig själv. Du har ännu inte lärt dig att det finns något där emellan som faktiskt är väldigt bra och det är varje liten sak du gör för dig själv som du vet gynnar dig i slutändan.


Perfektionism är ofta ett stort problem när det kommer till hälsa och frigörande. Perfektionism är ett försök att vara en man inte förstår att man redan är, dvs tillräcklig. Så länge man inte förstår att man är bra precis som man är så kommer man inte längre än att bränna ut sig själv.


De av mina klienter som visar tendensen till att vilja göra allt till 110% brukar jag ge motsatsen. Väldigt få hemläxor. Detta eftersom det handlar om att ge sig själv beröm efter var liten sak man gör. Som alla andra vanor så måste föreställningen om sig själv att man inte är tillräckligt bra som man är ändras på genom repetition. Det duger inte att ännu en gång hoppa på ett tåg som så många gånger förr.


Jag rekommenderar dock de flesta att ta bort stimulanser som socker och morfinliknande produkter som mejerier och vete.


Jag längtar SÅ mycket tills jag också tar emot er som önskar i Hypnos. Jag kommer att lägga ut en väntelista nu i januari. I mars och april tar jag dig som önskar hypnos. Ovanstående är exemplariskt att använda hypnosen till, eftersom det handlar om att ändra ett invant beteende och en självbild.


Min behandling blir unik med Komplementär Hormonterapi och Hypnos i en kombination.


Alla mina klienter jag tar emot nu har självklart förtur. Som nuvarande klient kommer du att få hypnosen endast för 500 kr då det är en viktig del i behandlingen.


Om du känner att vi matchar och är motiverad till att få mer energi, en lättare kropp och et gladare sinne så är du välkommen till att maila mig på sanne@sannelundblad.com

Skriv dina tre jobbigaste symtom just nu och en rad om varför du tro att just jag kan hjälpa dig.


Med kärlek!

Sanne

147 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page