top of page
  • Skribentens bildSanne

Utrensning i 4 veckor

Jag är ingen person som slaviskt håller samma diet eller livsstil i flera år. Jag är dynamisk och har faktiskt alltid haft ganska svårt att hålla fast i rutiner. Jag övar på det hela tiden för jag vet att de gånger jag håller mina rutiner så mår jag riktigt bra.


En av mina rutiner jag försöker hålla i är dock att städa tarmen med jämna mellanrum.

Just nu är jag igång med min andra tarmrensning det här året.

Jag äter riktigt mycket grönsaker och fisk. Försöker att vara stenhård på mejeriprodukter och gluten. (Okej händer att det trillar ner något motsatt, så kan jag inte bli beskylld för att ljuga;D). Mjölk är dåligt för mig, det ökar mina insulinnivåer och saboterar min hud.

För mig passar en vegetarisk diet bra med inslag av fisk så (om du ser tallriken under) halva tallriken grönt, en knytnäve protein och olja/fett. För att inte riskera att min menscykel rubbas så lägger jag till någon stärkelserik källa, potatis, ris eller som här: ett glutenfritt bröd med vegansk mjukost. Mängden kolhydrater måste regleras beroende på om man vill förlora i vikt eller ej. Jag vill absolut inte förlora vikt vilket är lätt när man startar på Ultimata Fiber.


Innan första och sista måltiden på dagen så tar jag en skopa Ultimata Fiber i ett stort glas vatten. Dessa innehåller en hög mängd fibrer samt olika örter som verkar avgiftande, bakteriedödande, parasitdödande och utrensande.


Under dagen dricker jag vatten, lite rödbetsjuice eller te med kanel, gurkmeja, nejlika, kardemumma och svartpeppar.


Under dagen tar jag också minst 1000 mg c vitamin. 1 tsk omega 3 olja och aktivt kol innan jag lägger mig.


När jag är färdig med fibrerna ska jag starta med Fulvic Acid som jag ej testat ännu. Har du? Så får du gärna kontakta mig..


Om du vill testa Ultimata Fiber så har du möjligheten att köpa en burk och få 50 kr i rabatt. Rabattkoden utlöper inatt kl 23:30. Använd koden "Prova på"
Du hittar Ultimata Fiber HÄR!

230 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page