top of page
  • Skribentens bildSanne

PMS fri!Jag följer en grupp på Facebook som heter "Vi som lever med PMS och PMDS". Det är en del av mitt arbete att följa med på dessa grupper och det är sorgligt att se hur många kvinnor som verkligen lider av svåra PMS symtom.

Många blir personlighetsförändrade, aggressiva och ledsna dagarna innan mens. Faktiskt är de fler som nämner dessa symtom än de som nämner att de samlar vätska, får spända bröst och cravings. Det är obehagligt att känna att man tappar kontrollen över det som händer i kroppen varje månad och självklart ger det en känsla av maktlöshet när man inte får hjälp inom vården. Många experimenterar med bioidentiskt progesteron men det är inte alltid det ger önskad effekt och det kan vara lite risky att experimentera på egen hand.

Att uppleva svår PMS är ett tecken på en hormonell obalans. Ångest, ilska, gråtlabilitet, personlighetsförändringar, cravings, sömnproblem och acne är bara några av symtomen. Det kan kännas hopplöst när man är i det men det går att bli av med PMS symtom helt på naturlig väg. Och det kan vara lättare än du tror!

Jag har sett det själv i min egen praktik. Jag har rådgivit många kvinnor med PMS med succé. Vissa har blivit av med symtomen på så lite som två månader.

Eftersom jag vet att detta problemområde är så stort så har jag valt att slänga ihop ett nytt webinarium med alla de råd jag ger till mina klienter med PMS, som jag håller den 7e mars kl 20:00.

Du får:

*De viktigaste redskapen inom komplementär hormonterapi som kan göra dig PMS fri på bara ett par månader.

*Möjlighet att ställa frågor till mig direkt i webinariumet.

*Inspelning av webinariumet skickad till din mail

För endast 149 kr!!!

Du anmäler dig genom följande länk:

https://events.genndi.com/register/818182175026323020/0cddf337cd

​​​​​​​ Effekten av råden är beroende av din insats! Var beredd på vissa livsstilsändringar!:D Vi ses!

67 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page