top of page
  • Skribentens bildSanne

Till dig med PMS!PMS står för pre-menstrual syndrome och karakteriseras vid återkommande fysiska eller psykiska symtom i de två veckorna före menstruation. st på lågt progesteron. Symtom kan typiskt vara:

Acne, Ångest, Muskelspänningar, Astmaanfall, Kramper i ben, Blödande tandkött, Blåmärken, Cravings efter salt och/eller sött, Depression, Dåsighet, Melankoli, Dåligt minne, Dålig koordinering, Dålig syn, Förstoppning, Förvirring, Social ångest, Allergier, Ljus och ljudkänslighet, Gråtlabilitet, Svallningar, Huvudvärk, Herpesutbrott, Humörsvängningar, Ödem, Irritation, Illamående, Ledsmärtor, Rinnande näsa, Misstänksamhet, Nedsatt hörsel, Nedsatt sexlust, Hudutslag, Panikångest, Rastlöshet, Ryggsmärtor, Skakningar, Yrsel, Sömnlöshet, Trötthet, Vredesutbrott, Rädsla för att mista kontrollen, Viktökning, Synförändringar. MM

Orsaken till att just du upplever PMS kan vara många och ute i internatdjungeln finns information som kan vara både hjälpande och själpande.

En av mina klienter skriver följande:

"Levde med depression och ångest, vände mig till sjukvården men tyckte inte det hjälpte. Då kontaktade jag Sanne, redan efter några veckor märkte jag skillnad, det var som dag och natt. Det enda jag ångrar är att jag inte kontaktade Sanne tidigare, tänk så lång tid som gått åt till att må dåligt när man kunde må så här bra som jag gör idag. Tack Sanne <3”

Vill du veta vad jag gjorde?

Jag har samlat all information jag har om PMS och vad du kan göra för att balansera dina hormoner och signalsubstanser på egen hand.

Eftersom jag har release på kursen idag så får du 25% rabatt med kupongkoden "PMS" och du betalar därför endast 149 kr!!!

Läs mer och ta del av kursen här!

143 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page